RCA-ul ideal in doar cateva minute

Achizitionarea unui autoturism de catre o persoana fizica sau de catre o persoana juridica pe teritoriul Romaniei implica si asigurarea autoturismului respectiv. Daca polita de asigurare CASCO este facultativa si este la libera alegere a proprietarului auto pe ce suma isi asigura masina si impotriva caror tipuri de daune, asigurarea RCA este obligatorie si impusa de legea romana. Asigurarea de Raspundere Civila Obligatorie RCA se incheie cu unul dintre asiguratorii acreditati de lege si acopera daunele produse nu propriului autoturism, ci unui alt autovehicul sau persoane implicate intr-un eventual incident in trafic, daca vina este a conducatorului auto care incheie asigurarea RCA.

Este la alegerea oricarui posesor auto asiguratorul pentru care opteaza, insa este imperios necesar pentru orice posesor auto sa gaseasca varianta cea mai buna de RCA, din punct de vedere al pretului, Sigur, pentru asta este nevoie de informare, iar informatiile cele mai complete si variantele cele mai bune de RCA vin de la romasig.ro. Oricine isi poate calcula aici costurile pentru RCA, cu ajutorul unui calculator RCA existent pe site. Nu va fi nevoie decat de cateva date despre sofer si despre masina pentru care se doreste sa se incheie polita de raspundere auto obligatorie, si in timp real site-ul va oferi preturile tuturor asiguratorilor, urmand ca cel interesat sa o aleaga pe cea care considera ca i se potriveste cel mai bine.

Alegerea si incheierea unei polite RCA va fi astfel cu mult usurata, fara sa fie nevoie ca beneficiarul RCA-ului sa caute oferta cea mai buna la intalniri cu diversi brokeri de asigurari si sacrificandu-si din timpul personal. Incheierea RCA-ului online este acum treaba celor de la Romasig iar posesorii auto care isi obtin RCA-ul online de aici, cu doar cateva click-uri si cateva date, nu vor fi decat multumiti de promptitudinea, corectitudinea si seriozitatea serviciilor oferite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu