Muzica house si dansul sau

Toti auzim sau ascultam muzica house. Daca este house neaparat trebuie sa fie data si la maxim. Atat in cluburi cat si acasa. Ne face sa ne simtim vii, sa vibram.
Personal o ascult doar cand fac curat. Imi da energie si reusesc sa termin mult mai repede. Niciodata nu ascult house cand vreau sa dorm, sau cand vreau sa ma relaxez. Pur si simplu nu ofera starea necesara. In cluburi insa este preferata. Rareori aud alt gen de muzica. E draguta, merge, dar atat.

Niciodata nu am vazut ca lumea sa se distreze pe house mai bine decat pe sarba sau altceva. Aceleasi miscari le repeti pana faci febra musculara.
Fiind acelasi ritm nici nu trebui sa stii prea multe miscari. De fapt nici nu trebuie sa stii sa dansezi. Inveti de acasa 5 miscari, le repeti pe o melodie si gata toata noaptea.
Majoritarea miscarilor sunt in stransa legatura cu mainile. Indiferent daca miscare este de prin muste sau miscarea din momentul zugravitului, o poti repeta o noapte intreaga.

Poti sa nu stii sa dansezi deloc, important este sa nu iti uitu miscarea. Iar daca nu stii deloc sa dansezi tot ce trebuie sa faci este sa ai o tigara in mana, un pahar de bautura in cealalta mana si sa dansezi incet pentru a nu varsa bautura. Sau chiar daca te-ai dus in club si nu stii nici o miscare nu e nici o problema, te poti uita la ceilalti, si copia miscarilor lor.

Fiecare il copie pe celalalt dar in stilul sau.  Asa ca daca vreau sa ma duc undeva sa dansez ceva calumea o voi face in alte locatii, in locatii unde se pune si alta muzica si nu doar house, o locatie in care se pune si reggae sau muzica mai veche, old times.
E mult mai fain, nu trebuie sa te chinui sa repeti miscare, poti pur si simplu sa dansezi ba singura, ba in doi, sa dansezi elegant, provocator si sexy.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu