Fimo Professional si Fimo Kids – un duo creativ pentru mari si mici

Pasta pentru modelaj FIMO este produsul cel mai la moda, dar si cel mai usor de folosit si mai stimulator pentru imaginatie, atunci cand vine vorba despre materiale pentru crearea de bijuterii. Iar daca vorbim despre pasta FIMO Professional, adresata profesionistilor in arta crearii de bijuterii, este cu atat mai clar ca atunci cand spunem FIMO spunem arta, dar spunem si calitate si stil.

La fel de adevarat este ca arta se invata inca din copilarie, iar talentul se cultiva tot de atunci. Una dintre indeletnicirile cele mai iubite de catre copii este modelarea cu plastilina si crearea de forme cat mai interesante. Pentru parintii care isi doresc sa stimuleze imaginatia copiilor si in acelasi timp sa gaseasaca o maniera interesanta de a pune in practica pasiunea lor pentru modelat, exista pasta de modelaj Fimo Kids. Mai ales pentru zilele de weekend cand petreceti mai mult timp alaturi de cei mici in casa si aveti mai multa rabdare sa lucrati impreuna cu ei, ceva excercitiu cu noua pasta. Puteti crea, in acest fel, bijuterii atragatoare, pe care fetitele le vad prin revistele Barbie sau prin desenele animate cu zane, sau puteti incerca modele personale de bijuterii. Avantajul pastei de modelaj Fimo Kids de la http://www.gemsale.ro este ca nu lasa urme pe mainile copiilor, nu are miros, si are o consistenta foarte apropiata de cea a plastilinei cu care cei mici sunt deja obisnuiti. In acest fel, jocul creativ este sigur si curat, dar mai ales lipsit de riscuri pentru copii.

Gama de culori Fimo Kids cuprinde 16 culori, suficiente pentru a stimula creativitatea juniorilor si pentru a le permite sa puna in practica ce le trece prin minte. Pasta de modelaj Fimo Kids desi foarte maleabila este mult mai mult decat o plastilina, iar la final ea se poate coace in conditiile clasice fara niciun fel de problema, pentru ca efectul sa fie 100% senzational. Ideea de a crea bijuterii originale, proprii, ii va atrage cu siguranta pe cei mici si vor intra foarte usor in jocul propus de parinti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu