Sunt insarcinata. Ce port la birou?

In primele trei luni de sarcina orice graviduta va putea sa poarte fara probleme prea mari orice obiect vestimentar din garderoba uzuala, fie la birou fie in timpul liber. Catre sfarsitul acestor prime trei luni va trebui deja sa lasam primul nasture desfacut la fusta sau la pantaloni, insa este un mic truc ce poate ramane secret deocamdata, mai ales datorita unei camasi mai lungi sau sacoului lasat incheiat.

De la prima saptamana a lunii a patra vor incepe problemele, mai ales ca te vei fi ingrasat intr-o oarecare masura, insa nu suficient cat sa ti se potriveasca majoritatea propunerilor la categoria haine gravide. Acum poti opta pentru braurile elastice puse peste betelia pantalonilor sau a fustelor lasate descheiate, avand astfel posibilitatea de a purta pentru inca un timp hainele preferate. Tot acum poti alege sa porti fuste sau pantaloni cu siret, daca ai grija ca materialul sa fie unul adecvat pentru tinutele business. De asemenea, poti opta pentru o pereche de colanti (nu subtiri si complet opaci) pe care sa ii porti la o rochie din mohair sau la un blazer fashion, lung, asimetric. Orice material care se intinde este preferabil pentru aceasta perioada, reusind sa ascunda in general burtica (mai ales daca nu ai dat inca marea veste colegilor), dar lasandu-i si spatiu sa se simta confortabil: tricotaje, jerse, bumbac cu spandex, etc.

Perioada cand burtica va fi deja vizibila nu trebuie sa fie deloc problematica. Iata cinci piese cheie pentru vestimentatia office a femeii insarcinate: o pereche de pantaloni, o fusta, un sacou, o rochie si un top stil tunica. Atunci cand mergi la cumparatuti e bine sa faci tot posibilul ca acestea sa fie aproximatv din acelasi material si in nuante care sa se asorteze cat de cat, astfel incat sa le poti combina in cat mai multe moduri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu