Camere de supraveghere wireless - siguranta si protectie intr-un singur dispozitiv

Camerele de supraveghere wireless de la http://www.sdsmag.ro, devin tot mai populare in randul proprietarilor de case. Aceste dispozitive sunt relativ mici si usor de configurat, chiar si pentru persoanele cu cunostinte tehnice limitate. Unul dintre avantajele majore ale camerelor de supraveghere wireless este abilitatea de a le pozitiona oriunde, fara sa existe impedimentul plasarii si ascunderii unui cablu care sa le permita functionarea. Atat timp cat acestea sunt in raza de actiune a receptorului, utilizatorii pot repozitiona dispozitivele rapid si usor, in orice colt al proprietatii lor.

Acest tip de camera de supraveghere nu are nevoie de un cablu de transfer de date - asa cum se intampla la omoloagele lor cu fir - si pot transmite date video si audio prin semnale, catre dispozitivele auxiliare. Un alt mare avantaj al echipamentelor de supraveghere wireless este claritatea audio si claritatea imaginilor sau a inregistrarilor video pe care le surprind.

Camere supraveghere wireless necesita, de asemenea, un intermediar, sub forma de receptor fara fir pentru a aduna semnalele de alimentare de la aparatul de filmat si sa le transmita la dispozitivul de inregistrare.

Exista, desigur, si unele dezavantaje cum ar fi necesitatea unei surse de alimentare. Prin urmare, chiar daca dispozitivul are un transmitator wireless, este inca, in esenta, o unitate cu fir. Cu toate acestea, limitarea poate fi depasita prin achizitionarea unui adaptor care sa permita utilizatorilor sa conecteze o baterie la aparatul de filmat. Unele modele mai noi sunt deja echipate cu aceasta caracteristica, inca de la momentul achizitionarii. Utilizatorii ar trebui sa cumpere o baterie de calitate si de lunga durata, cum ar fi o baterie litiu-ion. Pentru a economisi bani si a ajuta mediul inconjurator, acestia ar trebui sa ia in considerare achizitionarea unei baterii litiu-ion reincarcabila cu acumulator si incarcator.

Un alt dezavantaj al camerelor de supraveghere wireless este riscul crescut de pierdere a semnalului sau a interferentei. Interferenta poate veni de la o multitudine de surse, inclusiv de la telefoanele mobile, zidurile groase sau conditiile meteorologice nefavorabile etc. Aceasta interferenta poate provoca o transmisie intrerupta sau anulata. Cu toate acestea, noile modele au interferente intr-o masura mai mica si se adapteaza usor conditiilor neprielnice din jur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu