Mauritius taramul indragostitilor

In conditiile in care cauti un loc de vis pentru petrecerea unei vacante perfecte alaturi de jumatatea ta, Mauritius este cu siguranta ceea ce cautai, teritoriul fiind unul dintre cele mai vizitate de catre tinerii proaspat casatoriti cu ocazia lunii de miere, tocmai pentru locurile frumoase si romantismul locurilor.

Ce poti face in luna de miere in Mauritius?


In primul rand, iti poti petrece timpul stand si bronzandu-te la soare, pe una dintre plajele luxuriante caracterizate de un nisip auriu si o plaja cristalina. Cu siguranta linistea conferita de aceste tipuri de plaja va va molipsi si va va induce o stare de relaxare atat de mult cautata dupa perioada agitata a pregatirilor de nunta.

Daca sunteti doua firi sportive, puteti alege sa practicati sporturile prefarate pe unul dintre terenurile puse la dispozitie de catre resorturile la care sunteti cazati.

Totodata, o alegerea cum nu se poate mai potrivita o reprezinta petrecerea unei zi intr-un spa, caci Maurtitius nu duce lipsa de astfel de centre ele fiind gazduite de mai toate hotelurile din zona. Si pentru ca va aflati in luna de miere, nu trebuie uitata posibilitatea de a lua o cina romantica pe una dintre plaje daca va doriti intimitate, ori in cadrul unui restaurant luxos ce poate fi gasit in incinta resorturilor de peste tot intinsul insulei Mauritius.

Cum e vremea in Mauritius?


Climatul este unul bland tropical-oceanic, caracterizat prin temperaturi ridicate pe tot parcursul anului, insa, niciodata nu au existat temperaturi ridicate care sa provoace disconfort. Fiind caracterizat de doua anotimpuri, temperatura medie se inscrie undeva in jurul a 24-27 de grade, o vreme perfecta pentru plaja, prin urmare. Insa daca hotarati sa plecati in Mauritius trebuie sa stiti ca exista o perioada ploioasa cuprinsa intre lunile decembrie si martie.

Cum vremea e una favorabila, oportunitatile de petrecere a timpului sunt si ele variate, Mauritius se dovedeste a fi alegerea perfecta pentru organizarea unei luni de miere de vis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu