Un gest frumos facut de Gino Iorgulescu

Gino Iorgulescu, noul presedinte al LPF, face un gest regesc la scurt timp dupa ce a ocupat aceasta functie. In data de zece decembrie va propune Adunarii Generale constituirea unui buget special, prin care sa poata fi ajutati fostii fotbalisti romani care se confrunta cu probleme sociale grave. Banii, care vor constitui acest buget, vor fi donati din salariul sau, dar totodata si din salariul secretarului general Justin Stefan.

Prin acest gest, Gino Iorgulescu arata ca este un om de cuvant. Acesta a facut promisiuni in mai multe randuri, inainte sa fie ales ca presedinte LPF. El va ajuta din salariul propriu fotbalistii romani, care se confrunta cu situatii sociale deosebit de grave.

Chiar daca inca nu se stie suma de bani pe care presedintele LPF o va dona lunar in acest cont de ajutorare a fostilor fotbalisti, acesta poate face o donatie generoasa, deoarece el se bucura de un salariu de 15.000 de euro pe luna.

Daca in cadrul Adunarii Generale se va ajunge la un comun accord, Gino Iorgulescu va putea sa parcurga si ceilalti pasi, care sunt esentiali pentru a putea demara in Romania un astfel de proiect. Acesta va ajuta zeci de “oameni mari”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu