Servicii de transport marfa Romania-Spania / Spania-Romania

Serviciile de transport de marfuri au devenit o necesitate si usureaza cu mult modul in care marfurile pot circula dintr-o tara in alta sau dintr-o regiune a unei tari in alta. Tot mai multe companii si persoane fizice apeleaza la serviciile de transport intern si international de marfuri ale caselor de expeditii. Cresterea cererii de transport de marfuri pe rute internationale se datoreaza rapiditatii cu care se transporta marfurile si diversitatii marfurilor ce pot fi transportate la nivel international.

Se realizeaza servicii de transport marfa din Romania catre celelalte tari ale Europei sau de oriunde in lume, transporturile fiind sigure, rapide si prompte. In ceea ce priveste serviciile de transport marfa in Spania sau din aceasta tara catre Romania, trebuie respectate reglementarile auto ale fiecarei tari in parte, astfel incat transportul de marfa sa se efectueze in conformitate cu regulile impuse de tarile dinspre si in care ajunge marfa transportata.

Despre Spania

Spania este o tara situata in sud-vestul Europei, membra a Uniunii Europene. Are capitala in Madrid. In partea de nord-est se invecineaza cu Franta si Andorra, de-a lungul Muntilor Pirinei. Spania face parte din Peninsula Iberica, impreuna cu Portugalia si Gibraltar. In Spania se vorbesc patru limbi importante, limbi oficiale in anumite regiuni: spaniola (castellano sau español), limba oficiala in întreaga Spanie; catalana in Catalonia, Insulele Baleare si parti ale comunitatii autonome Valencia; basca in Tara bascilor si parti din Navarra; galiciana in Galicia. Reteaua spaniola de drumuri este formata din circa 370.000 km. Aceasta retea include drumuri cu taxa, autostrazi, sosele duble si drumuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu