Fereste-te de hoti si monteaza camere supraveghere exterior

In fiecare luna, in Romania si in lume au loc cel putin cateva sute de furturi si violari de domiciliu. Oamenii isi pierd averile intr-o secunda, casele le sunt vandalizate iar membrii familiei sunt fie atacati, fie omorati. Solutiile moderne de securitate au permis monitorizarea mai usoara a proprietatilor private si a spatiilor comerciale fara a fi necesara angajarea unei firme de protectie si paza, de unde si costurile mici si siguranta ridicata.

De cativa ani de cand au patruns si in Romania, solutiile de securitate au scapat proprietarii de teama de a nu le fi sparte locuintele cat sunt la locul de munca sau de a ramane fara bunurile personale cat sunt la cumparaturi. eyewatch, magazin online cu cele mai bune si mai ieftine solutii de securitate, si-a diversificat oferta si a inclus mereu cele mai noi camere supraveghere exterior, dotate cu lentile puternice si leduri IR de calitate pentru o monitorizare profesionista a spatiilor din exteriorul caselor sau sediilor afacerilor.

Pe eyewatch, clientii care tin la siguranta lor pot gasi camere supraveghere exterior cu lentila fixa, PTZ sau varifocal, cu rezolutii inalte de captura si redare, senzori speciali si posibilitatea capturilor imaginilor clare chiar si de la 60 de metri departare. Filtrul IR CUT de la unele modele filtreaza lumina infrarosie pe timpul zilei si permit captura unor imagini cu o cromatica superioara, iar noaptea este dezactivat pentru imagini alb negru de cea mai buna calitate. Imaginile capturate au un unghi mare gratie lentilei fixe, monitorizarea nocturna este garantata de ledurile infrarosu, carcasa metalica protejand camerele de orice intemperii sau lovituri si acte de vandalism. La camere supraveghere exterior varifocal, senzorul CMOS de 800 TVL sau Sony Super Had CCD este special gandit pentru a se obtine imagini de o calitate superioara atat pe timp de noapte, cat si pe timp de zi. Meniul OSD de la camerele varifocal ajuta la reglarea contrastului, luminozitatii, adica a tuturor caracteristicilor imaginii afisate.

Zoom-ul optic este reglat manual, anumite modele au leduri BIG IR pentru a captura imagini chiar si de la 80 de metri distanta, montarea fiind foarte usoara, fara asistenta de specialitate. Livrarea se face in maxim 24 de ore de la confirmarea comenzii, oriunde in Romania si este gratuita pentru coletele peste 1.000 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu