Grupuri de pompare si pompe economice

Cele mai bune preturi la grupuri de pompare le puteti gasi chiar pe pompe-submersibile prezentate de Expert Instal Group, acestea avand foarte multe avantaje cat si variante de utilizare multiple.

Grupurile de pompare contin de regula doua pompe care sunt active, fiecare de aproximativ 1500 de W, acestea fiind variabile, un tablou de comanda care prezinta siguranta si protetcie, cat si vase de expansiune care pot fi de la 24 de litri incepand sau poate chiar mai mici. De exemplu un grup de pompare contine un debit, avand si o inaltime maxima de pompare, dar si o tensiune ce poate fi reglata la cerere. Acestea se livreaza de pe site cu un avans de minim 50% si cu restul platii la livrare, iar ele au o garantie incepand cu un an, de regula aceasta fiind usor variabila. Grupurile de pompare pot fi achizitionate si individual iar pentru acest lucru trebuie sa stiti ce pompe trebuie sa luati. Preturile de pornire pentru un grup de pompare sunt de 5000 de lei ele ajungand pana la aproape 10.000 de lei pe site-ul nostru.

Pompele economice sunt astfel denumite pentru ca ele nu numai ca au preturi relativ mici, insa acest lucru este si datorita utilizarii lor specifice si anume, ele sunt folosite pentru sisteme de alimentare care au in prim plan extragerea/ absorbtia apei din fantani, din puturi, dintr-o retea cu apa de alimentare sau un rezervor tampon. De regula o pompa este compatibila cu presostate electronice brio fie ele 2000 sau Top, cat si cu variatoare de turatie.

Pompele care au preturi mai ridicate au in plus o turatie la motor mai mare o adancime mai mare de aspiratie cat si diametru de refulare sau de aspiratie. Temperatura maxima acceptata a lichidului pe care il pot pompa este de 40 grade celsius, ceea ce le ofera un mare avantaj in fata multor pompe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu