Hainele ieftine - cum le gasim?

Imbracamintea de zi cu zi nu este obligatoriu sa coste foarte mult. Poti gasi haine ieftine online in fiecare zi, daca stii unde si ce anume sa cauti. Astfel, poti avea o garderoba variata, cu o multime de articole de imbracaminte si incaltaminte la preturi mult mai mici decat de obicei. Daca inca nu stii cum sa procedezi, iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa faci cele mai bune alegeri, la preturi accesibile oricui.

Foloseste termeni de cautare


Una dintre cele mai simple modalitati de a gasi haine ieftine este sa tastezi cuvintele "reducere" sau "ieftin" si numele marcii preferate, in motorul de cautare. Multe site-uri ofera haine ieftine de la designeri si branduri care au devenit cunoscute, incercand permanent sa actualizeze stocurile. Unele magazine online de vanzare cu amanuntul includ haine ieftine dama, dar si imbracaminte ieftina pentru barbati sau copii, de la mai multe nume de marca diferite.

Profita de promotiile de sarbatori


Multi retaileri ofera reduceri sau tarife de transport reduse in jurul perioadelor de sarbatori, cum ar fi in timpul iernii sau al primaverii, ori odata cu inceperea scolii. De exemplu, poti gasi haine ieftine pentru femei in apropierea zilei Mamei si reduceri pentru întreaga familie in zilele de dupa Craciun sau Paste. Dupa aceste perioade, marfa ramasa este redusa ca pret, din diverse motive finaciare ale clientilor.

Cauta codurile promotionale

Indiferent ce suma esti dispusa sa oferi pentru a face cumparaturi, codurile promotionale te pot ajuta sa economisesti un pic mai mult. Cauta online pentru "coduri promotionale", "cupoane" sau "reduceri", plus numele brand-ului pe care doresti sa il achizitionezi.

Aboneaza-te la newsletter pe e-mail

Pentru a afla mai multe despre reduceri si colectii inainte de oricine altcineva, alatura-te listei de vizitatori. Unele site-uri pot trimite cupoane exclusiv membrilor site-ului oferind discount-uri, in timp ce altele te pot anunta despre viitoarele oferte. Multe site-uri iti permit sa iti personalizezi actualizarile de e-mail, astfel incat sa primesti doar notificari despre haine sau despre accesorii, la anumite ore sau in anumite zile ale saptamanii.

Nu rata ofertele

Cauta haine ieftine pentru iarna atunci cand sezonul se incheie, si magazinele isi refac stocurile de primavara. Acelasi lucru este valabil si pentru sezonul estival. Cu putin noroc, mai poti purta articolele cateva zile, saptamani sau direct in sezonul urmator. Astfel, poti obtine unele dintre cele mai bune oferte, in cazul in care esti dispusa sa astepti.

Un comentariu: