Cat de bun este ceaiul verde pentru noi

Multi dintre europeni, au inceput sa adopte o dieta asiatica cel putin in ceea ce priveste aportul de lichide benefice in organism. Ceaiul verde, ceaiul de iasomie si cel negru sunt execelente pentru sanatatea noastra si ar trebui sa nu ne lipseasca zilnic. Se spune ca acestea, in special ceaiul verde este elixirul tineretii.

Imi aduc aminte ca lucram in anul unu de facultate la un restaurant chinezesc si nu stiam de ce sefii mei beau toata ziua ceai verde. Eh, atunci au venit si eludicarile de mistere, implicit dorinta mea de a-l adauga in sistemul propriu.

Poate ca va intrebati de mult de ce chinezoaicele sunt atat de frumoase pana la o varsta inaintata si au tenul fin, prea putin obosit. Acest lucru este de mult cunoscut chiar si la noi iar motivul este simplu: ceaiul verde. Foarte bogat in antioxidanti, ceaiul verde reprezinta foarte multe beneficii pentru tesuturile pielii, in plus este supranumit „elixirul tineretii”.

Cum poti sa intrebuintezi ceaiul verde? E foarte simplu: fie ca il bei, fie ca alegi sa il aplici pe piele, el va avea rezultate excelente. Este un bun antioxidant, regleaza sistemul digestiv si daca doresti poti sa il aplici si sub fomra de comprese pe ten. La nivelul pielii el inchide porii si lasa tenul mat si fin, ajuntand si la indepartarea impuritarilor si a disparitiei cosurilor.

Ceaiul verde poate fi consumat cu miere de albine, in cazul in care nu va place gustul sau puteti adauga si putina iasomie pentru a-i oferi o aroma mai eleganta. Insa, oricum ati alege sa il consumati, cert este ca va aduce multe beneficii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu