Inchirierea copiatoarelor - o solutie la indemana

Prezenta unui copiator pentru a usura munca in cadrul companiilor este un lucru indispensabil. Fara el, volumul de munca ar fi inzecit mai mare, iar termenul de livrare a unor documente ar fi cu mult depasit din cauza vitezei reduse de scriere. Este practic si usor de folosit dar presupune si cheltuirea unei sume considerabile de bani atat pentru achizitia lui cat si pentru mentenanta, consumabile si instruirea personalului. Prin urmare, daca nu este folosit la capacitatea sa maxima, achizitia este uneori inutila.

Tocmai din aceasta cauza unele companii au identificat nevoile pietei si au venit cu o idee revolutionara: inchirieri copiatoare. Este mult mai practic, presupune o investitie mica pentru client si ocupa spatiu doar atunci cand este nevoie. Pe langa toate acestea, grijile mentenantei si a consumabilelor s-au redus, transportul si instalarea sunt asigurate, iar instruirea personalului se va face de fiecare data in functie de modelul copiatorului ales. Se beneficiaza de consulatanta gratuita, iar echipamentele sunt garantate pe intreaga perioada a constractului. Asadar, toate grijile si problemele se afla acum in mana companiei responsabile de inchiriere.

Ce presupune inchirierea unui copiator?

Inchirierea unui copiator presupune incheierea unui contract acceptat si semnat de ambele parti. Cele doua companii trebuie sa stabileasca si sa stipuleze in contract numarul maxim de copii/luna (verificat la sfarsit cu ajutorul contorului digital), dar si pretul/copie in cazul in care acesta se depaseste. Neplata la timp a serviciilor aduce dupa sine penalitati de intarziere, reprezentand un procent de X% din valoarea pretului.

Contractul se incheie in doua exemplare.

Cat costa sa inchiriezi un copiator?

Pretul inchirierii variaza in functie de companie si de modelul ales, dar si in functie de volumul de munca. Poate ajunge de la 30 pana la 100 de euro fara TVA, la care se adauga o garantie stabilita de comun acord (de regula, inca o data costul chiriei), care se returneaza la momentul predarii produselor si incheierii contractului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu