Avantajele unei calatorii cu avionul

Indiferent ca pleci intr-o vacanta sau ai de facut un drum mai lung, avionul este intotdeauna o solutie excelenta din mai multe motive. In primul rand, durata calatoriei se reduce considerabil, iar acest lucru constitutie un avantaj important, deoarece in conditiile actuale de viata timpul este deosebit de important. De asemenea, o calatorie cu avionul impreuna cu prietenii sau familia este totodata si relaxanta, deoarece tot stresul acumulat pe drum in cazul in care ai fi optat pentru masina personala sau orice alt mijloc de transport rutier sau feroviar dispare.
La ora actuala exista foarte multe persoane carora le este frica sa se urce intr-un aparat de zbor, iar acest lucru este cat se poate de normal si fiziologic. De fiecare data cand incerci ceva nou simti un oarecare disconfort, deoarece nu stii cum vor decurge lucrurile si nici la ce sa te astepti, insa cu toate acestea sunt sigur ca toti stim persoane carora le era frica, insa dupa ce au zburat prima data le-a placut atat de mult, incat astazi avionul este alegerea de baza.
Comparativ cu anii trecuti cand accidentele aeriene erau mai frecvente, in prezent acest lucru a fost remediat, iar conditiile de siguranta si confort se ridica la standarde de top. Fiecare problema a aeronavelor a dus la imbunatatirea sistemelor, astfel ca in prezent vorbim de maximum avantaje si minime riscuri daca optam pentru o companie aeriana. Daca ar fi sa facem un raport in care sa comparam numarul de evenimente rutiere nefericite cu evenimentele care au loc in aer iti vei da seama repede ca avionul este cea mai sigura metoda de transport la ora actuala.
Pretul este o a doua piedica pentru foarte multi dintre noi, deoarece o calatorie cu avionul presupune unele costuri. In momentul in care stii ca trebuie sa pleci intr-o calatorie din timp este bine sa-ti rezervi biletele cat mai repede cu putinta, deoarece astfel vei plati mult mai putin. De asemenea, companiile care ofera curse low cost sunt de luat in considerare, deoarece chiar daca platesti mult mai putin pe un bilet asta nu inseamna ca vei intalni conditii mizere. Mai mult decat atat, avand in vedere ca vei calatori doar pentru cateva ore si asta doar daca vorbim de distante care ti-ar lua zile intregi cu masina, nu cred ca este vre-o problema daca scaunele pasagerilor nu sunt precum cele din filme.
Un site util unde gasiti bilete de avion atat low cost (Wizz Air, Blue Air, EasyJet, RyanAir, etc.) cat si la companii de linie (Air France, Lufthansa, Tarom, etc.) este viaRomania – bilete avion. Aici puteti compara tarifele pentru calatoria dumneavoastra si puteti alege si rezerva cea mai buna varianta. Rezervarile se pot face cu plata online, folosind un card bancar, sau prin transfer bancar din contul dumneavoastra.
Ca un sfat util pe care ti-l pot da atunci cand calatoresti cu avionul la low-cost este sa nu consumi nimic din avion, dintr-un simplu motiv: mancarea este relativ scumpa, astfel ca respectiva companie aeriana mizeaza de multe ori pe meniuri pentru a-si rotunji mai mult veniturile in cazul unei curse low-cost. De asemenea, acestea nu sunt mai putin sigure decat cele pentru care platesti foarte multi bani, iar acest aspect trebuie sa-ti ramana adanc inradacinat in minte. De multe ori am auzit idei precum ca avioanele in care iti poti cumpara locuri ieftine sunt vechi, uzate, neverificate de nimeni si ca oricand prezinta riscuri majore – o greseala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu