Sectorul 4 – oferta ampla de locuinte noi

Unul dintre cele mai privilegiate sectoare din Bucuresti la capitolul spatii verzi, este sectorul 4. Dupa sectorul 1, care beneficiaza de cele mai mari parcuri din Capitala, sectorul 4 este zona bucuresteana cu cel mai mare numar de parcuri si zone verzi.

Zone precum Tineretului, Vacaresti, Carol, Brancoveanu, sunt fruntase la capitolul parcuri si zone de recreere avand acces la cele mai intinse zone verzi din sector – Parcul Oraselul Copiilor, Lumea Copiilor, Tineretului, Delta Vacaresti, Parcul Carol.

De asemenea, numarul de ansambluri rezidentiale sector 4 a crescut foarte mult in ultimii ani, unele dintre acestea fiind amplasate chiar langa parcurile mentionate, iar altele la periferia sectorului patru, insa toate oferind facilitati de locuire la standardele cele mai inalte.

Pe partea de Sud a capitalei cea mai exploatata zona pentru amplasarea de proiecte rezidentiale noi este zona Metalurgiei, Oltenitei, Aparatorii Patriei, mergand catre linia de centura a Bucurestiului, cu investitii dintre cele mai importante in Popesti: Leordeni, Splaiul Unirii, Dimitrie Leonida si IMGB.

Preturile apartamentelor in ansambluri rezidentiale sector 4 variaza in functie de zona, dar si de suprafata si numarul de camere al apartamentelor, incepand de la 600-1000 euro per metru patrat, ajungand pana la 2000 de euro si uneori peste in Tineretului, Vacaresti sau Parcul Carol.

Oferta de apartamente noi este, asadar, una foarte variata si poate fi adecvata bugetelor oricarui tip de cumparator. Fie ca va doriti o investitie in vedea locuirii, fie ca va doriti o investitie din care sa castigati bani, blocurile noi din sectorul 4 si din zona din imediata vecinatate raman in continuare in topul investitiilor in Bucuresti.

Infrastructura de transporturi in aceasta parte a Capitalei este la un nivel satisfacator, in continuare desfasurandu-se lucrari pentru fluidizarea zonelor mai aglomerate, in timp ce in unele zone au fost deja finalizate lucrarile. Mentionam aici podul de pe Vacaresti si pasajul subteran de la Piata Sudului, doua zone vesnic aglomerate in trecut. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu