Investitia in apartamente noi, un pas important pentru un viitor mai bun si confort sporit

In fiecare an se construiesc o multime de cartiere rezidentiale si apartamente noi pentru chiriasi sau proprietari. Apartamentele noi sunt amplasate in blocuri cu o amplasare ideala, aproape de mijloace de transport sau supermarketuri, de unitati de invatamant sau spitalicesti, preturile la apartamentele noi sunt in crestere asa ca investitia initiala va putea fi recuperata pe viitor. Dezvoltatorii utilizeaza cele mai noi tehnologii la ridicarea blocurilor pentru o calitate cat mai buna a apartamentelor, toate locuintele au geamuri termopan si usi termopan, parchet, izolatie termica, usi de intrare din metal, balcoane spatioase, compartimentare inteligenta pentru o utilizare cat mai eficienta a spatiului.

Printre avantajele unor apartamente noi de vanzare amintim rezistenta lor mare, amplasarea in blocuri cu fundatie ce va putea face fata la orice cutremur, calitatea dotarilor si instalatiilor electrice si sanitare din interior, suprafata mare, posibilitatea inchirierii la un pret mai bun. De asemenea, daca investiti in apartamente noi de vanzare veti fi mai aproape de locul de munca pentru ca amplasarea lor este gandita in asa fel incat sa va fie cat mai simplu sa ajungeti la timp la jobul dvs. Apartamentele noi pot avea doua, trei sau chiar patru camere, se pot cumpara la preturi bune in ansamblurile rezidentiale noi, sunt simplu de amenajat, au design interior special gandit pentru confort sporit, se pot inchiria sau folosi pentru locuit. Distanta dintre blocuri este suficient de mare pentru a avea intimitate maxima, in jurul lor sunt multe spatii verzi, locuri de joaca, exista parcari private, paza privata la intrarea in blocuri, accesul la toate utilitatile este garantat, la fel si securitatea sporita in zona blocurilor.

Vecinii din blocurile noi sunt oameni cu un comportament civilizat, in general acolo cumpara doar indivizii cu un anumit statut social, nu vor exista scandaluri sau manele la ore tarzii ca intr-un bloc dintr-un cartier obisnuit. Asadar,  investitia in apartamentele noi merita, veti avea tot ce aveti nevoie pentru o viata linistita, veti fi departe de zgomotul orasului si de poluare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu