Doua trucuri pentru un par mai frumos

Pentru a avea un par frumos trebuie sa stii nu numai ce produse de ingrijire sa folosesti dar sa stii si ce trucuri sa aplici pentru a ajuta cat mai mult produsele pe care le alegi sa isi faca treaba. Desigur ca toata lumea, inclusiv barbatii isi doresc sa aiba o podoaba capilara de invidiat mai ales ca parul este cel care ne reprezinta, asa cum se spune despre unghii ca ne creeaza o imagine, tot asa e si cu parul care ne formeaza prima impresie. Iar prima impresie conteaza intotdeauna.

Pentru o alegere cat mai potrivita pentru parul tau vei vrea sa ai parte si de cele mai bune sfaturi asa ca daca nu cunosti nici un stylist care sa te ajute, poti consulta putin internetul si vei vedea ca printre cele mai bune cosmetice pentru par se afla gama de produse profesionale Kerastase, care reprezinta produsele de lux in materie de ingrijire. Iata insa si cateva sfaturi pentru a avea un par frumos si o piele sanatoasa alaturi de unghii pline de stralucire pentru a crea tot timpul cea mai buna impresie, sfaturi de la cei mai buni stylisti care incep cu o alimentatie sanatoasa. Asta inseamna ca trebuie sa ai mereu grija de aportul de vitamine, minerale si proteine din alimente si sa nu uiti sate hidratezi foarte bine deoarece lipsa apei din organism se vede si ea prin par, unghii si piele. Apoi, un alt sfat foarte bun de care d emult eori nu tinem seama chiar daca utilizam produse de lux este acela al uscarii parului.

Cand te usuci cu uscatorul de par de cele mai multe ori ai tendinta de a da pe temperatura maxima insa uiti ca aceasta este foarte nociva pentru parul tau. Foloseste mereu o temperatura scazuta si nu iti supune parul coafarii excesive.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu