Fatetele dentare – un zambet frumos fara durere

Ati fost vreodata deosebit de invidioase pe vedetele de la TV care afiseaza intotdeauna zambetul perfect, cu dinti parca desenati si o culoare de un alb imaculat? Ati incercat deja toate produsele de albire a dintilor si niciuna nu a dat rezultatul pe care il vedeti atunci cand va zambesc vedetele? Ei bine, poate e cazul sa stiti ca nu controversatele metode de albire – care pe de alta parte, distrug si smaltul dintilor – sunt secretul reusitei, ci o metoda mult mai noua si foarte putin invaziva.

Fatetele dentare, caci despre ele este vorba, se aplica la o clinica stomatologica cu experienta si profesionisti, folosind exclusiv materiale calitative si sunt solutia unica pentru un zambet de revista! Fatetele ceramice sunt realizate din portelan, sunt subtiri si se aplica efectiv deasupra dintelui, corectand atat din punct de vedere al formei cat si din punct de vedere al culorii. Fatetele nu sunt universale, ci se realizeaza dupa o consultatie, sunt produse unicat, care tin cont de dentitia persoanei care solicita procedeul, dar si de culoarea tenului si a ochilor atunci cand se stabileste culoarea fatetelor. Fatetele se pot monta fie pentru a schimba aspectul intregii danturi, fie se pot folosi pentru unul sau mai multi dinti foarte deteriorati (afectati de carii) sau foarte deformati, pentru corectarea strungaretei etc, si atunci, in confectionarea lor, se tine cont ca fateta sa se armonizeze cu restul danturii, mai ales din punct de vedere al culorii cat si al dimensiunii.

Desi nu este o procedura foarte invaziva, exista totusi o etapa in cadrul aplicarii acestor fatete care se poate numi invaziva desi este minim invaziva, iar aceea este o slefuire foarte fina a dintelui inainte de montarea fatetei, pentru ca aceasta este foarte fina si are nevoie de un mediu neted pe care sa se aseze. Slefuirea se face sub anestezie si nu afecteaza gingia, pentru ca lucrarea se face exact pana la limita acesteia. Fatetele sunt foarte bine tolerate de catre tesuturile de la nivelul gurii, nu exista risc de infectie pentru ca placa bacteriana nu adera la materialul din care sunt confectionate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu