Recoltarea este mai eficienta cu noile combine case de la Titan Machinery

Pamantul a fost dintotdeauna o sursa foarte buna de hrana, asta doar daca omul a stiut cum sa-l cultive, cu ce sa-l cultive si cum sa-l ingrijeasca. Dupa semanat, treierat, prasit etc., cea mai importanta etapa pentru a obtine o productie de calitate este recoltarea. Recoltarea granelor este un proces destul de greoi daca nu aveti utilajele si accesoriile optimizate pentru aceasta operatiune. Daca nu se folosesc combine case exista riscul ca intreaga recolta sa fie compromisa si sa existe pierderi mari doar din cauza faptului ca utilajele nu isi fac treaba asa cum trebuie.

Combinele agricole sunt masini care pot executa simultan lucrari agricole de o importanta foarte mare pentru cantitatea finala de grane recoltata de pe camp in conditii normale. Cateva zeci de kilograme pierdute pentru ca s-a gresit recoltarea poate duce la pierderi destul de insemnate daca nu se iau masuri imediate de inlocuire a utilajelor agricole uzate sau care nu functioneaza in parametri normali. Gama de combine case ofera o productivitate ridicata si costuri de exploatare mici in comparatie cu alte utilaje agricole. Combinele CASE functioneaza cu ajutorul rotorului compact Axial-Flow, prin intermediul caruia se separa boabele in mod continuu, procesarea semintelor si paielor este optimizata pentru randament crescut. Pot fi utilizate si in fermele mijlocii, anumite modele, si in situatia in care exista specializare pe tipuri de culturi sau atunci cand sunt in curs de dezvoltare. Baterea este continua, paiele si boabele sunt separate, recoltarea avand loc mai rapid si mai eficient decat in cazul folosirii unor utilaje rudimentare, mai vechi.

Combinele case vandute de Titan Machinery pot fi reparate oricand in service-ul autorizat, cu piese de schimb noi, compatibile, in plus veti putea beneficia de consultanta la achizitionare, chiar si solutii de finantare potrivite pentru tipul afacerii si marimea fermei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu