Ce inseamna sa iti cauti un job in adevaratul sens al cuvantului

Este destul de dificil in ziua da azi sa mai gasesti un job bun, care sa te satisfaca din toate privintele. In definitiv, ce cautam la un job, sau ce anume inseamna un job bun?  
Cum ne putem raporta la jobul perfect?

Cu siguranta doar stiind exact ceea ce vrem sa facem si stiind la perfectie ceea ce ni se potriveste. Cei care nu se cunosc indeajuns de bine, nu pot decat sa caute, sa cerceteze, sa dea gres, sa incerce din nou si sa fie deisgur intr-o continua cautare. Sunt si acei job-hunters, persoane care nu vor decat un venit si nu doresc o cariera in adevaratul sens al cuvantului, mai pe intelesul tuturor, ei doar lucreaza pentru a produce un venit si isi schimba destul de des locul de munca. Pentru acestia cat si pentru cei care isi doresc o cariera, site-ul de recrutare http://www.workfinder.ro/locuri-de-munca-timisoara este platforma perfecta pentru orice. Dar ce inseamna in definitv sa iti cauti un loc de munca, in adevaratul sens al cuvantului? Aici avem doua cazuri: pe de o parte discutam cazul persoanelor ramase fara un loc de munca, nevoite sa accepte orice, care trebuie sa se arate dispuse sa faca urmatoarele lucruri: sa urmeze programul, sa nu isi doreasca prea multe de la cariera, asta daca au avut asa ceva pana la momentul de fata, sa nu vina cu idei noi in fata patronului si sa nu isi impuna in nici un caz - niciodata - sa treaca peste superiori. Daca ai nevoie urgenta de un loc de munca, atunci trebuie sa iti ihibi oarecum personalitatea, mai ales daca etsi un om puternic, asta macar pentru o perioada. Daca timpul nu te preseaza si vrei intr-adevar o cariera si nu un simplu job, atunci trebuie sa ai un cu totul alt crez.

Acesta incepe cu: un CV bine redactat, fara greseli, amplu si o scrisoare de intentie si desigur cu cateva recomandari. Despre acest capitol insa se poate vorbi pagini intregi, dar cu siguranta vom gasi cuvinte si in cadrul altor articole.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu