Nunta nu este perfecta daca nu sunteti atenti la cateva elemente organizatorice de baza

Cand vine vorba de nunta, toti mirii isi doresc una perfecta, pe placul invitatilor si cat mai diversificata din punctul de vedere al meniurilor si servirii sau decorurilor. Pentru a avea o nunta perfecta ar trebui sa aveti in vedere cateva elemente organizatorice pe care nu trebuie sa le lasati la voia intamplarii.

Meniurile de la restaurante nunti sunt foarte diferite si variaza din punctul de vedere al pretului, asa ca trebuie mai intai sa gusti din toate preparatele pe care vrei sa le comanzi si sa stabilesti un meniu care sa fie si gustos, dar si foarte ok din perspectiva pretului. Multe restaurante bucuresti permit o degustare inainte de incheierea unui contract si stabilirea meniurilor pentru ziua cea mare, asa ca nu trebuie sa ratati ocazia sa vedeti exact ce fel de gusturi au toate mancarurile care vor fi puse pe masa invitatilor dvs. Din meniu, pe langa mancare, cele mai importante elemente sunt bauturile.

Restaurantele nu prea sunt de acord sa aduceti bautura de acasa, dar daca se discuta in prealabil cu seful de sala puteti sa stabiliti de comun acord cam cate sticle de bautura diferite puteti sa aduceti pentru numarul de invitati care ii aveti. Cel mai bine insa este sa mergeti pe mana echipei de la restaurante nunti, pentru ca ei au mai multa experienta decat dvs. si va pot recomanda si cele mai bune „licori” care va vor transforma petrecerea intr-una adevarat regal culinar. Ganditi-va si la chelneri si la servire. Este bine sa va interesati cam cati chelneri are in subordine seful de sala, cat de bine servesc, cum se misca, daca fac fata presiunii si comenzilor multiple. Nu va conveni nimanui daca invitatii incep sa se simta prost si sa enerveze pentru ca un chelner a uitat sa aduca o parte din comanda. Dupa ce ati inteles exact cati chelneri vor fi si cam ce fac, trebuie sa discutati cu seful de sala si pretul pentru fiecare serviciu, daca exista reduceri. Si tortul miresei sau cafeaua ar trebui sa fie incluse in pretul platit pentru meniu restaurante bucuresti si uneori se pot include si anumite decoratiuni de pe mese.

Daca alegeti un restaurant care tinde sa respecte cu orice pret orele de somn si dupa ora 23 da muzica mai incet, trebuie sa negociati o amanare a acestui obicei sau sa alegeti alte restaurante nunti. Odata fixate toate detaliile, puteti incheia contractul si negocia si clauzele care trebuie respectate neaparat pentru ca toate lucrurile sa fie bine puse la punct. In contract trebuie sa apara si data nuntii, ora de inchidere a localului, schita meniului si preturile afisare, felurile de mancare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu