Disneyland in Paris - stiati ca…

Cu siguranta multi ne dorim sa ajungem la Paris si daca tot ajungem acolo, de ce sa nu facem si o excursie alaturi de cei mici in lumea fanteziei si a jocurilor, avand la baza desigur dorinta de a ne distra cat mai mult?!

Astfel ca - odata ajunsi in Paris, trebuie sa ne interesam de un mijloc de transport pana la Disney, iar cand ne intoarcem am face bine sa stim si de transfer din Disney la CDG. Insa, pana ajungem la Disney, singuri sau cu copiii, trebuie sa stim unele aspecte generale legate de acest paradis al distractiei, iar ele sunt:

Disneyland Paris este o statiune de vacanta atat pentru cei mici cat si pentru cei mari, si de recreere, avand in vedere mijloacele multiple de relaxare avute la dispozitie, situata in Marne-la-Vallée, un oras nou aflat in zona de est a Parisului, Franta.

Pentru curiosi mentionam si faptul ca intregul complex este situat la 32 km (20 mile) distanta de centrul Parisului si se afla in cea mai mare parte in comuna Chessy, Seine-et-Marne. Disneyland Paris cuprinde doua parcuri tematice extrem de frumoase - in care o poti lua razna complet, un centru comercial, districtul de mese si de divertisment si sapte hoteluri aflate in proprietatea Disney. De la deschiderea sa din 12 aprilie 1992, acesta a fost al doilea parc Disney care s-a deschis in afara Statelor Unite (dupa Tokyo Disney Resort) si primul care a fost detinut si operat de Disney.

Iar daca vreti sa stiti cine incaseaza si banii iata ca Disneyland Paris este detinut si operat de compania franceza Euro Disney S.C.A. , o companie publica din care 39,78 % din stocul sau este detinut de Walt Disney Company, 10 % de catre Printul saudit Alwaleed si 50,22 % de catre alti actionari. Liderul principal la statiunii este presedintele Philippe Gas. Dar pentru restul de detalii ideal este sa vizitati locul in special daca aveti copii.

Un comentariu:

  1. Pentru ca sa nu va complicati de la aeroporturile din Paris la destinatiile din Paris si imprejurimi, Aeroshuttle Paris Transfers va intampina la aeroport si va duce rapid si in siguranta in Paris, la Disneyland sau in orice alta locatie. Ca sa fiti linistit ca ati pus totul la punct chiar de cand plecati din Romania, rezervati transferul vostru cu noi! Pentru biletele achitate prin compania noastra, beneficiati de un pret bun, dar si reducere la transfer. Vizitati-ne acum! www.aeroshuttletransfers.ro

    RăspundețiȘtergere