Intemperiile vremii par mai blande cu hanorace calduroase

Vrei sa te simti comod si sa fii si elegant? Hanoracul este articolul vestimentar care va fi tot timpul in pas cu moda, chiar si in toamna lui 2014. Vestea buna e ca nu trebuie sa fie neaparat scump pentru a te scoate in evidenta – chiar si niste hanorace barbati ieftine pot sa te avantajeze si sa iti vina la fix, poate mai bine decat unele foarte scumpe dar de proasta calitate.

Daca esti interesat de hanorace barbati ieftine si nu stii de unde sa incepi cautarea atunci iti dam un pont: ppt.ro are cele mai bune si mai diversificate modele de hanorace de care te vei indragosti… la prima purtare. De la marimea M la 3XL, hanoracele prezentate de „Preturi Pentru Tine” au maneci lungi, au fermoare rezistente – unele sunt fara fermoare, pentru cei mai grabiti. Imprimeurile moderne respecta tendintele modei din 2014, sunt de diverse marimi si forme, in ton cu o cromatica atent aleasa a panzei hanoracului. Manecile au si mansete, gluga este un accesoriu indispensabil asa ca are un sistem de prindere de bluza solid – la modelele cu gluga. Modelele de hanorace barbati ieftine fara gluga, la baza gatului, putin decoltate, pentru zilele mai calduroase, au un sistem de inchidere cu nasturi lucrati delicat pentru a scoate in evidenta trupul masculin. Culorile sunt pentru toate gusturile, de la alb la gri sau maro si albastru, asortandu-se foarte bine cu orice pereche de blue-jeans.

Preturile pornesc de la 19.80 RON si nu sar de 30 RON, un motiv in plus sa intrati pe ppt.ro si sa cumparati ce va pofteste inima pentru anotimpul mohorat de toamna. Livrarea produselor comandate se face via curier rapid, returul e acceptat iar preturile listate pe site contin TVA. Singurul lucru, deloc dificil, ca sa puteti cumpara este sa va faceti un cont de user pe site si sa-l activati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu