VIATA FARA DROGURI


Viata este cel mai sublim dar pe care l-am primit, fara sa-l cerem si pe care trebuie sa-l pretuim cum se cuvine. Traiul nu inseamna pentru toti acelasi lucru, pentru ca fiecare are o anumita perspectiva asupra vietii. Totusi, a trai este firesc, insa a trai constient si frumos este o mare realizare. La fel cum a manca e simplu, insa a manca sanatos presupune a alege in mod constient ingrediente proaspete si de calitate.



Noi trebuie sa ne bazam pe ceea ce este real, nu sa incercam sa ne transformam viata intr-un vis ireal. Drogurile sunt actori care transforma realul in ireal si invers. Ele nu ne ofera nimic altceva decat o incertitudine continuu imbinata cu stari de euforice trecatoare. Cred ca toti ar trebui sa stim ca, rezolvarea unor probleme sociale sau personale, indiferent cat ar fi ele de grave, nu se gaseste in consumul de droguri.


Ele doar par sa aplaneze problema datorita faptului ca nu mai esti constient de ea insa problema exista si va exista in toata aceasta perioada in care consumatorul se minte de fapt pe el insusi. Dar cel mai grav este ca drogurile sunt asemenea unor usi care se deschid in fata noastra, aparent ca o scapare, insa, fara sa ne dam seama ele se si incuie in spatele nostru, fara a lasa nici o urma de evadare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu