Protejeaza centralele de inghet cu antigeluri pentru centrale termice

Iarna, cand avem temperaturi in exterior care se duc cu mult sub zero grade Celsius, instalatiile termice au de suferit si ele. Circuitele termice pot sa fie afectate de inghet, nu mai functioneaza in parametri normali, centrala termica are si ea de suferit si uzura se poate accentua cu timpul. 

Protejarea instalatiilor termice se poate face destul de simplu, cu antigeluri pentru centrale termice la un pret bun, cumparate din online. Antigelurile concentrate actioneaza exact ca si cele de la masina, protejeaza foarte bine in caz de inghet, se pot utiliza in instalatii care functioneaza la temperatura maxima de 102 grade Celsius. 

Produsele de tip antigeluri pentru centrale termice cu un pret bun sunt tratate cu inhibitori de coroziune si aditivi stabilizatori de pH pentru a avea grija si de materialele din care sunt fabricate componentele circuitului, dar si de pompele de circulatie din instalatie. 

In cazul in care antigelul patrunde in circuitul de ACM acesta are o culoare intensa in asa fel incat sa se evite orice accidente nedorite. Antigelul se poate utiliza in dilutie cu apa demineralizata. Pentru incalzirea in pardoseala si pentru centrale cu condensare exista fluide termice aditivate cu protectie anticoroziva foarte buna, ce previn uzura prematura a materialelor din care sunt facute componentele circuitului. 

In acest fel instalatiile vor functiona in parametri optimi pe toata durata iernii, de fiecare data cand temperaturile scad antigelul nu permite deteriorarea instalatiei si mentine instalatia intr-o stare foarte buna. 

Un antigel de calitate puteti comanda din magazinele online de profil, aici livrarile sunt rapide, aveti pe site-uri toate informatiile necesare pentru a sti exact ce cumparati, toate detaliile tehnice se gasesc in paginile de produs, fiecare antigel are si fotografii relevante pentru a vedea exact cum arata inainte de a comanda. Consultantii magazinelor sunt pregatiti tot timpul cu informatii despre comenzi si despre antigeluri, va pot lamuri despre orice problema legata de produsele comercializate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu