Uita de grija usilor deschide din greseala cu noile sisteme de inchidere-deschidere cu electromagnet forta

Indiferent unde sunt utilizate usile trebuie sa se inchida cum trebuie. Sistemele moderne de inchidere si siguranta pentru usi permit un control mai bun asupra mecanismului de inchidere-deschidere, sunt flexibile, se pot folosi pentru o multime de aplicatii, rezista foarte bine la socuri si la fluctuatii de temperatura si umiditate, se monteaza foarte usor.


Avantajele sistemelor moderne de inchidere-deschidere pentru usi sunt date de numarul mare de modele din care putem alege, de gradul mare de siguranta garantat, de materialele rezistente la uzura din care sunt fabricate. De asemenea vorbim de elemente de inchidere-deschidere care se pot monta incastrat sau aplicat, poate fi adaugata si monitorizarea, senzori si led-uri de stare, practic tot ce ai nevoie ca sa te asiguri ca o usa inchisa va sta inchisa si nu se va deschide decat atunci cand isi doreste proprietarul. Printre cele mai utile si mai bune sisteme pentru inchidere-deschidere usi sunt cele cu electromagnet forta cu montare incastrata sau aplicata, care permite si monitorizare permanenta si aplicarea de senzori si led-uri de stare. Un Electromagnet forta se poate utiliza in sistemele de control acces, se poate monta la usi de dulapuri, vitrine sau tablouri electrice, este foarte simplu de folosit, atunci cand se intrerupe alimentarea permite accesul prin deschidere (functia fail-safe este activa in permanenta). Electromagnetii sunt mult mai rezistenti decat un sistem clasic de inchidere, nu se strica asa de usor, la nevoie pot fi inlocuiti imediat, se pot alege diverse forme si tipuri de electromagneti, odata inchisa usa nu mai ai cum sa o deschizi, inchiderea e etansa si definitiva, nu se poate deschide din greseala.


Mai mult, montarea unui Electromagnet forta este mult mai rapida decat in cazul unui sistem de inchidere-deschidere obisnuit, se poate gasi online la preturi foarte bune, sunt disponibile diverse modele in functie de necesitatile fiecarui client.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu