Repara autovehiculul comercial in service Iveco Galati

Pentru cei care lucreaza in domeniul transportului, IVECO este un producator care si-a castigat respectul transportatorilor si popularitatea prin eleganta, calitate si siguranta. Toate tipurile de mijloace de transport dezvoltate de IVECO sunt realizate respectand cele mai inalte standarde de calitate, sunt usor de utilizat si de intretinut, rezista la uzura prelungita si au performante tehnice perfecte pentru orice afacere in care sunt folosite. Oricat de corecta ar fi exploatarea lor la un moment dat mijloacele de transport IVECO au nevoie de reparatii si de verificari, de o intretinere cat mai buna pentru a putea functiona pe termen lung fara probleme. La East Truck Center, dealer autorizat Iveco Galati, aveti la dispozitie cel mai bun service pentru vehiculele gamei IVECO, personal calificat cu peste 15 ani de experienta si zeci de reparatii realizate cu succes.

Profesionistii de la East Truck Center participa in fiecare an la traininguri realizate de compania producatoare pentru a fi la curent cu cele mai noi modificari si tehnologii utilizate in repararea autovehiculelor IVECO. Piesele de schimb folosite in service-ul autorizat Iveco Galati sunt originale, se gasesc mereu in stoc, la nevoie se pot achizitiona si piese de schimb aftermarket, de la producatori cu experienta, pentru orice marca de vehicul comercial. Lucrarile de inspectie service si reparatiile curente se fac in perioada de garantie tehnica, se asigua si post garantie, tehnologia de ultima generatie permite o diagnosticare si o reparare rapid a autovehiculelor IVECO. Este inclusa si diagnosticarea si programarea de centraline prin teleservicii conectate direct cu IVECO, diagnoza este electronica, se executa reparatii electrice, ale agregatelor complexe, mecanice pentru sisteme franare si suspensii, se verifica si se regleaza sistemul de directie.

De asemenea, se monteaza si se incarca instalatii de aer conditionat sau sisteme de incalzire si frig. Pentru programari si detalii despre intreaga gama de operatiuni puse la dispozitie de serviceul autorizat East Truck Center aveti la dispozitie datele de contact furnizate de companie pe site.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu