Mi-am cumparat visul

Ca orice baiat care s-a jucat obsesiv cu masinute cand eram copil, am visat de la varsta majoratului sa am intr-o zi masina mea. Carnetul de conducere l-am luat cu usurinta. Nu sunt genul care sa trateze lucrurile cu superficialitate, asa ca am studiat cu mare atentie legislatia rutiera. Nu provin dintr-o familie bogata asa ca a trebuit sa ma angajez de la 18 ani pentru a pune de-o-parte destul de multi bani pentru masina pe care voiam sa o cumpar. Nu visam la cine stie ce. Un Renault Megane mi-ar fi fost de ajuns, insa din pacate a trebuit sa folosesc banii stransi pentru o urgenta medicala.

M-am angajat mai apoi la o multinationala, si salariul fiind mult mai mare decat era pe vremuri am inceput sa visez la masini mai scumpe, mai frumoase, mai puternice. De mic mi-au placut BMW-urile. Cand am crescut si am inteles ca ingineria germana este de varf mi-am spus ca nu exista masini mai bune decat cele germane. Asadar, la 5 ani de cand mi-am luat carnetul sunt hotarat sa cumpar un bmw second hand. Cum lucrez in IT si timpul meu liber este limitat, am hotarat sa caut un bmw second hand pe site-urile de profil. Am invatat din aceasta experienta ca nu intotdeauna gasesti un bmw second hand pe site-urile mari la preturi bune, ci pe site-urile despre care lumea inca nu stie, cum este folosit.com. Bineinteles ca nu imi permit un model nou asa ca singura alternativa este o masina second hand. Dupa cateva zile de cautat dar numai cateva minute pe folosit.com, am gasit un bmw second hand rosu, exact asa cum imi doream.

Am reusit sa ma tocmesc un pic cu proprietarul astfel incat sa imi ramana bani si pentru benzina dupa ce cumpar masina. Acum nu mai ramane sa imi traiesc visul, zi de zi, in cel mai infernal trafic din Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu