Organizeaza spatiul asa cum iti doresti

Spatiul unei locuinte poate sa fie foarte aglomerat si atunci nu prea avem cum sa ne miscam prin casa sau poate sa fie foarte aerisit si sa ne permita sa ne desfasuram in voie. Depinde foarte mult de cum ne gandim fiecare detaliu si fiecare bucatica din spatiul casei sau apartamentului nostru. O aranjare cu gust si in acelasi timp facuta dupa multe ore de gandire si schite atent asternute pe hartie poate transforma un spatiu mai micut intr-unul suficient de mare pentru a ne permite chiar sa dansam. Daca dvs. nu va pricepeti la amenajari interioare, un domeniu care a inceput sa prinda si la noi in tara, puteti sa lasati aceasta metamorfoza pe mana specialistilor de la DOMUS S.R.L, firma specializata in amenajari interioare de calitate.

Creativitatea conteaza foarte mult in acest domeniu, asa ca firma va poate amenaja locuinta in cele mai interesante moduri, folosind materiale de cea mai buna calitate si idei originale, in ton cu dorintele dvs. Ideea unor amenajari interioare este ca spatiul disponibil sa fie util, sa nu existe locuri care ar putea fi folosite si sa fie lasate la voia intamplarii, iar clientul sa se simta bine oriunde in casa. Se poate amenaja foarte bine living-room-ul, acolo unde se petrece majoritatea timpului, bucataria, dormitorul, baia sau alte locuri unde va puteti gasi in diferite momente ale zilei. In camera de zi si dormitoare se vor face amenajari care sa aduca un suflu nou decorului, in bucatarii se va urmari sterilitatea mediului si depozitarea cat mai simpla si utila a alimentelor sau ustensilelor de bucatarie.

Amenajarile interioare de bucatarie tin de aplicarea de gresie si faianta, izolatii ale peretilor de rigips, foarte buni pentru umezeala excesiva si ferirea alimentelor de mucegai. In dormitoare si in camerele de zi se placheaza cu rigips, se pot schimba usile si ferestrele cu unele din lemn stratificat, se pot construi scafe din rigips sau se monteaza parchet care se intretine foarte usor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu