Apa - sursa sanatatii

La televizor - la radio - pe internet - peste tot auzim stiri, reclame, spoturi publicitare care ne indeamna sa consumam cel putin doi litri de lichide in fiecare zi. Pe internet suntem asaltati de o serie de articole, de tot felul , care ne zic si ele cum trebuie sa ne alimentam si ne explica in mod clar ca apa este cu siguranta sursa sanatatii, a vitalitatii cat si a energiei zilnice.

Trebuie sa stim insa ca si consumul excesiv de apa poate sa dauneze grav sanatatii. Dar ce anume nu mai poate in ziua de azi sa dauneze grav sanatatii?! Cred ca orice este nociv deoarece resursele - chiar si cele venite de la natura, din pamantul nostru, pe care il calcam in picioare cu zilele, chiar si aceasta hrana este nociva - tot din cauza noastra, chiar daca avem impresia ca este sanatoasa.

Iata cateva motive pentru care subliniem aceste randuri: anual se stropesc plantele impotriva daunatorilor de toate tipurile, se pun ingrasaminte tot mai chimice, plus tot felul de aditivi, apa cu care se uda plantele nu este curata sau vine dintr-o sursa extrem de poluata. Avem astfel toate motivele sa credem ca ne vom imbolnavi - asta daca nu suntem deja. Apa este sursa sanatatii si ea trebuie intr-adevar zilnic consumata nu tocmai in forma sa, ci poate sa fie luata in calcul si la ceai, in special daca sunteti obisnuiti sa beti ceai verde sau negru in loc de cafea, puteti din start sa spuneti ca ati baut o cana de apa.

Ceaiul este si el o parte importanta a vietii noastre in cadrul hidratarii si nutritiei, in special atunci cand vine vorba despre piele, la femei. Daca nu bei apa, tenul o va simti din plin si va arata asta la toata lumea. Iar daca apa pe care o bei are si ceai verde sau negru in componenta sa - atunci lucrurile sunt cu mult mai bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu