Tricoul polo – un must have pentru barbati

Tricoul polo a aparut in anul 1926, un design apartinand lui Rene Lacoste, cel care de altfel a si purtat pentru prima oara acest gen de tricou. Tricoul polo este unul dintre punctele forte in garderoba oricarui barbat, acest fapt fiind cu atat mai evident in ultimii ani, cand tricourile polo s-au aflat la cote maxime de popularitate. Vorbim despre tricoul barbatesc cu nasturi in zona gatului – pot fi trei sau cinci nasturi – purtati in functie de preferintele celui care imbraca tricoul, deschisi sau inchisi.

Un tricou polo poate fi purtat atat in combinatie cu jeans cat si cu pantaloni lejeri, tip „chino”, cu pantaloni scurti sport sau casual, iar ocaziile in care puteti adapta o tinuta cu tricoul polo sunt foarte diverse – de la un gratar in gradina cu prietenii, pana la un meci de tenis sau chiar la o iesire in oras, intr-o plimbare pe mare sau la o plimbare romantica. Este un must have pentru barbatul care prefera tinutele casual, iar un punct forte al sau este ca poate fi adaptat chiar si pentru tinute de birou, in functie de culoare si material. Problema cu tricourile polo este ca fiind facute de tot mai multe firme, nu toate sunt o optiune buna in ceea ce priveste croiala si materialul. Tricoul polo ideal este cel a carui maneca vine pana la jumatatea bicepsului, iar lungimea sa se opreste la jumatatea pensei pantalonului (daca purtam pantaloni chino, cu pense), sau la jumatatea buzunarului, in cazul in care purtam jeans. De asemenea, atentie si la modul in care stau cele doua parti ale tricoului, atunci cand nasturii sunt deschisi.

Materiaul ideal pentru tricoul polo este pique, si atentie ca nu multe forme fac in prezent tricouri polo pique 100% bumbac de calitate. O buna recomandare in acest sens ar fi tricourile polo de la http://www.grandprix-originals.ro, cu un design aparte si cu logo-uri de legenda, consacrate, o varianta ieala pentru barbatii activi pasionati de curse de masini, dar si pentru cei care se identifica cu acest stil de viata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu