Cat costa o zgarda de caini de calitate

Zgarda de caini poti gasi peste tot chiar la un pret foarte mic, undeva la 10 lei, insa indeplineste aceasta zgarda atributiile uneia de calitate sau este pur si simplu o zgarda aleatorie menita sa dea animalului nostru o personalitate? raspunsul este cu siguranta stiut, iar intrebarea retorica, avand in vedere ca nu poti sa dai 10 lei pe o zgarda caini si sa beneficiezi de mai multe lucruri de la ea. Totusi adaosul pe care trebuie sa il faci nu este deloc mare, iar daca te intrebai cat costa o zgarda de caini de calitate - iata si raspunsul: nu mai mult de 70 de lei.

Desigur ca poti achizitiona un astfel de accesoriu la cateva sute de lei in cazul in care vrei ca patrupedul tau sa se simta mandru cu o astfel de zgarda, ea putand fi si cu cristale pretioase sau din diverse pietre ori materiale scumpe. Insa o zgarda trebuie sa fie si un bun deparazitant, si mai trebuie sa fie si cu un miros placut in cazul in care contine vreo solutie anti purici. Insa exista si tipuri de accesorii care indeplinesc mai multe functii precum zgarda anti - miros neplacut care are o aroma de caisa, ce imbunatateste si starea generala a cainelui. Acest tip de zgarda este relativ ieftina si te tine pana la 4 luni, ea fiind foarte utila in special pentru cainii care ies afara adesea insa locuiesc cu stapanul in apartament.

In cazul in care, desigur, cainele este tinut la casa, ideal este sa i se faca o baie din cand in cand. Asadar, o zgarda accesoriu pentru caini nu este scumpa, insa una utila este cu atat mai putin scumpa, avand in vedere beneficiile sale. Iar daca nu stiti ce sa alegeti la final, ganditi-va ca inainte de toate trebuie sa primeze bunastarea patrupedului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu