Nunta nu este perfecta daca nu sunteti atenti la cateva elemente organizatorice de baza

Cand vine vorba de nunta, toti mirii isi doresc una perfecta, pe placul invitatilor si cat mai diversificata din punctul de vedere al meniurilor si servirii sau decorurilor. Pentru a avea o nunta perfecta ar trebui sa aveti in vedere cateva elemente organizatorice pe care nu trebuie sa le lasati la voia intamplarii.

Meniurile de la restaurante nunti sunt foarte diferite si variaza din punctul de vedere al pretului, asa ca trebuie mai intai sa gusti din toate preparatele pe care vrei sa le comanzi si sa stabilesti un meniu care sa fie si gustos, dar si foarte ok din perspectiva pretului. Multe restaurante bucuresti permit o degustare inainte de incheierea unui contract si stabilirea meniurilor pentru ziua cea mare, asa ca nu trebuie sa ratati ocazia sa vedeti exact ce fel de gusturi au toate mancarurile care vor fi puse pe masa invitatilor dvs. Din meniu, pe langa mancare, cele mai importante elemente sunt bauturile.

Restaurantele nu prea sunt de acord sa aduceti bautura de acasa, dar daca se discuta in prealabil cu seful de sala puteti sa stabiliti de comun acord cam cate sticle de bautura diferite puteti sa aduceti pentru numarul de invitati care ii aveti. Cel mai bine insa este sa mergeti pe mana echipei de la restaurante nunti, pentru ca ei au mai multa experienta decat dvs. si va pot recomanda si cele mai bune „licori” care va vor transforma petrecerea intr-una adevarat regal culinar. Ganditi-va si la chelneri si la servire. Este bine sa va interesati cam cati chelneri are in subordine seful de sala, cat de bine servesc, cum se misca, daca fac fata presiunii si comenzilor multiple. Nu va conveni nimanui daca invitatii incep sa se simta prost si sa enerveze pentru ca un chelner a uitat sa aduca o parte din comanda. Dupa ce ati inteles exact cati chelneri vor fi si cam ce fac, trebuie sa discutati cu seful de sala si pretul pentru fiecare serviciu, daca exista reduceri. Si tortul miresei sau cafeaua ar trebui sa fie incluse in pretul platit pentru meniu restaurante bucuresti si uneori se pot include si anumite decoratiuni de pe mese.

Daca alegeti un restaurant care tinde sa respecte cu orice pret orele de somn si dupa ora 23 da muzica mai incet, trebuie sa negociati o amanare a acestui obicei sau sa alegeti alte restaurante nunti. Odata fixate toate detaliile, puteti incheia contractul si negocia si clauzele care trebuie respectate neaparat pentru ca toate lucrurile sa fie bine puse la punct. In contract trebuie sa apara si data nuntii, ora de inchidere a localului, schita meniului si preturile afisare, felurile de mancare.

Scutecele naturale, mai bune decat cele de unica folosinta?

In primii ani de viata copiii se confrunta cu fel de fel de probleme. Printre cele mai mari, care ii afecteaza in egala masura si pe parinti, sunt cele legate de scutece si sanatatea pielii funduletului. Multi parinti aleg scutecele de unica folosinta din materiale sintetice pentru ca sunt mai la indemana si neglijeaza in prima faza scutecele naturale, excelente pentru pielea bebelusului si pentru. Scutecele naturale sunt biodegradabile, hipoalergice, multe sunt confectionate din celuloza sau bumbac, cu invelis din materiale ce contin materii prime vegetale, lasand pielea funduletului bebelusului catifelata si uscata.

Pielea poate respira mai usor decat in cele sintetice, aerul circula in voie, vaporii sunt eliminati spre exterior, iar stratul interior absoarbe lichidele eliminate de copil si mentine lichidul in interior, pielea ramanand uscata in permanenta. Scutecele cu adevarat naturale au uleiuri aromaterapeutice, uleiuri special alese pentru protejarea funduletului, lasand mereu un miros foarte placut. In compozitia scutecelor naturale nu exista substante chimice, nu irita pielea, fiind ideale pentru micutii care fac eczeme sau au pielea funduletului foarte sensibila. Cele mai multe scutece de acest fel nu au fost albite cu clor, care poate fi foarte iritant pentru piele, nu au clor nici in interior, nu au nici plastic, care s-a dovedit a fi toxic cand bebelusul se incinge in scutec. Dermatita de scutec si astmul, alergiile din primii ani de viata dispar subit odata cu folosirea scutecelor naturale, la fel si problemele pe care le poate genera aruncarea lor la gunoi.

Materialele naturale din care sunt facute scutecele „eco” se degradeaza mai rapid decat poliesterul, care e rezistent, durabil, hipoalergic si el, dar toxic odata cu trecerea timpului. De asemenea, materialele naturale din care sunt facute scutecele mentin senzatia de umezeala, de aceea trebuie avut grija ca scutecul natural sa aiba suedecloth sau microfleece la exterior pentru ca lichidul colectat sa fie tinut la mijlocul scutecului. Un avantaj al scutecelor naturale de luat in seama e si rata de absorbtie, care e mult mai mare decat in cazul scutecelor din sintetic – bambusul e cel mai bun, pentru ca e foarte subtire si absorbant.

In plus, materialele naturale din care se obtin scutecele naturale rezista la presiune si cedeaza foarte greu lichidul, sunt racoroase, numai bune vara. Per total, scutecele naturale – pe care le puteti cumpara la cele mai bune preturi de la http://bio-cleaning.ro/ - va ajuta sa economisiti banii pe care-i dadeati pe creme pentru tratara iritatiilor si eczemelor bebelusului, bani pe care-i puteti reinvesti in scutece naturale, din materiale moi, usoare, frumos colorate si atragatoare. Scutecele naturale se pot spala, fiind mereu curate, fara riscul contaminarii, care exista la cele care se vand in punga. De retinut ca scutecele naturale, eco nu au in compozitia lor decat fibre din materiale naturale, fara adaosuri de chimicale si pot fi refolosite dupa spalare. Pe de alta parte, dezavantajele scutecelor de unica folosinta, cele clasice, sunt evidente. Desi se arunca, sunt de unica folosinta, nu stai sa le speli, chimicalele din ele pot face micutului nopti de cosmar si zile negre.

Elasticul cedeaza foarte usor, nu sunt de calitate, se uda mereu, nu absorb urina cum trebuie. In ele exista chiar si petrol nerafinat, foarte toxic pentru piele si copil, provoaca alergii si iritatii foarte urate – dar se pot modela pe corpul copiilor. Absorbantii din scutecele de unica folosinta pot determina aparitia celulelor cancerigene si a cancerului, pe masura inaintarii in varsta.

Efectele negative pe termen lung asupra bebelusului sunt legate de functionarea defectuoasa a organelor interne, favorizarea aparitiei cancerului, aparitia de iritatii puternice. Daca sunteti in cautarea unor scutece eco de unica folosinta puteti arunca un ochi prin rafturile virtuale ale magazinului online cu produse bio http://bio-cleaning.ro/. Aveti de ales dintre cateva seturi de scutece eco de unica folosinta, cu diferite marimi, nr. 1, 2, 3, 4, 5, ce asigura confort pentru 12 ore si il ajuta pe micut sa doarma linistit.

Scutecele naturale de la http://bio-cleaning.ro nu au in compozitie produse chimice, nu irita pielea, nu produc eczeme. Fiecare scutec are strat natural prin care pielea copilului poate respira, cel superior e din bumbac si fibre naturale din porumb, avand uleiuri aromaterapice de musetel si ylang-ylang. Pe langa toate acestea, mai exista si un strat biodegradabil care rezista la apa si la lichidele acumulate de-a lungul zilei, din bumbac si hartie din amidon de porumb – stratul absorbant are fibra naturala de porumb pentru un plus de siguranta a absorbtiei complete a lichidelor.

Detalii pe care nu le stim despre lucrurile care ne inconjoara

Nu suntem siguri ce sunt culorile. Lumea noastra e plina de culoare, si pentru o parte dintre ele am ajuns la un consens in privinta culorilor si semnificatiei lor. Este foarte usor sa identifici o banana ca fiind galbena si un broccoli ca fiind verde, insa este imaginea verdelui aceeasi pentru toata lumea.

Stiinta nu-si poate explica de ce culorile sunt percepute diferit de fiecare individ in parte. Ideea este oarecum ciudata din moment ce mecanismul prin care vedem culorile este acelasi: lumina patrunde in ochi, este interpretata si e procesata de creier. Nu este totusi foarte clar, din moment ce imposibilitatea perceptiei in culori exista si nu prea poate fi explicata. Oamenii au un numar diferit de foto receptori in ochi. Cei care nu disting culorile au acesti receptori foarte slabi, cei mai multi fiind incapabili sa detecteze verdele sau variatii ale acestei culori. Mai exista si oameni care sunt foarte sensibili la culori, acestia putand percepe mult mai multe culori decat exista in spectrul vizibil. Pentru ei, restul lumii pare sa nu poata percepe culorile.

Cand maimutele care in mod normal au foto receptori care le permit sa vada verde si galben au fost injectate cu un virus ce le afecta acesti receptori si modul in care percepeau culorile, oamenii de stiinta au demonstrat abilitatea de a vedea culorile noi. Culorile erau noi, intr-adevar, dar modul in care creierul le interpreta era diferit. Vedeau culorile noi, creierul procesa informatia, dar ce percepeau cu adevarat nu era clar.

Despre optimizare seo, intr-o singura propozitie? Da, e posibil

Punem pariu ca nu v-ati gandit niciodata ca intr-o simpla propozitie se poate rezuma toata filosofia din spatele optimizare seo, Search Engine Optimization sau optimizarea pentru motoarele de cautare, pe intelesul tuturor. Nu, nu va ganditi si incercati sa inventati una sau sa o gasiti pe cea mai funny pentru ca nu exista… sau daca exista e deja enuntata.

Propozitia fabuloasa la care ne referim este „The Mad Hatter Is Definitely Rather Loony”. Are vreun sens? Nu prea. Insa daca ne uitam cu atentie la propozitia despre optimizare seo, vedem imediat ce ascunde: T-title tag, M-meta descriere tag-uri cuvinte cheie, H-tag-uri header, I-tag-uri imagine ALT tag, numele imaginilor, D-diversitate cuvinte cheie, R-relevanta, L-linkuri cu autoritate. Toate acestea pot fi facute la modul profesionist doar de firme specializate SEO, cum e si DexterSeo, agentie full-service ce ofera servicii marketing online si optimizare pentru motoare de cautare. Sa le luam pe rand. Title tag se refera la denumirea site-ului sau descrierea pe care o vedeti in tabul website cand intrati pe o pagina web noua. Aici trebuie sa exista cuvinte cheie relevante, cele principale, sa atraga, sa nu fie mai mare de 69 semne, sa fie unic. Meta descrierea si tag-urile cuvinte cheie sunt foarte importante pentru optimizare seo de calitate. Ea spune pe scurt despre ce e site-ul, trebuie sa fie atragatoare, sa reitereze ideea din Title tag si sa nu fie copiata sau sa ii lipseasca cuvintele cheie primare. Tag-urile Header sunt acele portiuni de cod inscrise intre paranteze ascutite si notate h1, h2, h3…h6, care ordoneaza titlurile si subtitlurile si ajuta userul sa citeasca mai usor si mai rapid si sa ajunga la informatia care ii este de folos foarte rapid, fara a pierde timpul cu ce nu-l intereseaza. ALT tag-urile si denumirile

Imaginilor se refera sa o redenumire a imaginilor cu includerea cuvintelor cheie si caracteristicii ALT, text alternativ ce apare la click deasupra imagine sau cand imaginea nu poate fi afisata in browser-tine de accesibilitate. Diversitatea e iarasi foarte importanta in optimizare seo si se refera la alternata cuvintelor cheie primare si secundare, alaturi de alte cuvinte legate de subiectul respectiv. Fiecare articol, continut postat trebuie sa fie lung, interesant, usor de citit, sa aiba suficiente cuvinte cheie, dar nu prea multe, si sa aduca ceva nou, sa nu fie copiat sau reluate ideile. Relevanta merge mana in mana cu diversitatea, astfel ca oricine intra pe un site trebuie sa gaseasca continut relevant, in tema.

Linkuri cu autoritate, dinspre site-uri importante, iata o lege pe care nu trebuie sa o uitam niciodata cand ne apucam de SEO. Privite ca un ansamblu, toate aceste tehnici si instrumente de SEO vor putea aduce site-ului dvs. si afacerii un trafic mai mare si o multime de vizitatori si potentiali clienti.

Prima noapte de dragoste

Nu-mi mai aduc aminte cum o chema, dar imi amintesc cum o cunoscusem. Faceam amindoi naveta la serviciu in niste autobuze supraglomerate. Sedeam lipiti unul de altul, barbati de femei, ca intr-un sac de cartofi, ceva de cosmar. Ajungeai la un moment dat sa te familiarizezi cu trupurile celor cu care mergeai in fiecare zi, ani de zile.

Adeseori te plasai strategic in fata sau in spatele vreunei femei cu forme generoase, lipindu-te practic de corpul ei, din cauza aglomeratiei, si ramineai nemiscat pina la destinatie, restul facindu-l autobuzul prin zdruncinaturi, deplasari in fata si spate, miscari care agregau corpurile si le faceau adesea sa se contopeasca. Femeia de care ma lipisem eu vreo jumatate de an, nu-i displacuse la inceput, nici mai tirziu, se pare, faptul ca ajungeam in fiecare dimineata in spatele ei, si ma lasam minute in sir frecat de posteriorul sau, asa ca intr-o zi imi zimbise complice, miscindu-se provocator si plasindu-si fundul strategic, ca sa-l simt mai bine, probabil. I-am zimbit, desigur, si eu, profitind din plin de gratiile sale, apoi intr-o zi am coborit impreuna cu ea, vrind sa stiu unde locuieste. Nu sedea departe de statia de autobuz, avea apartamentul la parter si locuia singura, cum aveam sa aflu de la un binevoitor. Am repetat urmarirea si a doua zi, cam neglijent insa, pentru ca m-am trezit deodata cu ea alaturi de mine, aparind din senin, zimbindu-mi si intrebindu-ma, asa tam-nisam, daca nu intru sa beau o cafea.

Am urmat-o fara sa clipesc, mi-a facut, intr-adevar, o cafea, mi-a adus si citeva pahare de vin, am mai vorbit despre una despre alta, apoi m-a invitat, hodoronc-tronc, in pat, alaturi de dinsa, fiindca i se facuse somn. N-am stat prea mult pe ginduri, m-am strecurat in pat , la margine, dar femeia avea ochii inchisi si sforaia usor, semn ca adormise si ca se lasase in grija mea.”Cel putin asa am inteles eu!” i-am raspuns a doua zi, in zori la reprosul ei, formal, bineinteles, ca n-am lasat-o sa dorma toata noaptea.

Masajul n-a fost nicioadata mai simplu si mai placut

Nu e mai simplu sa dai bani la un salon si sa ai parte de masajul de relaxare al vietii tale? Raspunsul e nu. Asta au spus toti cei care au incercat macar o data un fotoliu cu masaj de la Komoder.ro, magazin online care comercializeaza cele mai bune fotolii si scaune mesaj de la Humantouch, Panasonic, iRest sau Sanyo. Diferenta majora fata de un maseur consta in faptul ca un fotoliu cu masaj stie sa faca mult mai multe tipuri de masaj, mult mai rapid si fara a fi necesar sa te deplasezi nicaieri.

Acasa sau la birou, puteti sa va folositi de fotoliile de masaj iRest de la Komoder.ro si sa beneficiati de masajul prin dubla tragere pentru coloana vertebrala, pentru brate si umeri sau de cel 3D, o inovatie in domeniu. Masajul de la salon poate fi imitat si acasa cu functia speciala a fotoliu cu masaj de la iRest, maine mecanice, care sunt ideale pentru a va scapa chiar si de cele mai suparatoare dureri de gat sau picioare. Reflexoterapia sau acupunctura sunt posibile cu noile fotolii de masaj iRest, prin intermediul senzorilor care detecteaza punctele de masaj si asigura masaj pentru picioare si pentru spate sau gat de cea mai buna calitate. Anumite modele au chiar cinci tipuri de masaj presetate, de exemplu shiatsu, prin bataia sau presare si strangere, si sincronizare strangere si bataie. Masajul prin presiune de aer si functie Zero Gravity, impreuna cu incalzirea si masajul cu magneti si pompa de aer va asigura cel mai buna si mai relaxanta sesiune de masaj pe care ati avut-o vreodata. In plus mainele mecanice va pot masa prin framantare, strangere, apasare sau imbratisare si leganare.

Terapia magnetica detensioneaza complet toti muschii prin prezenta celor opt magneti puternici care echilibreaza magnetita din corp. Leganarea soldurilor e o alta functie inedita prezenta la fiecare fotoliu cu masaj din oferta Komoder.ro. Ea consta in leganarea in ambele parti a pernei de sub sezut, de unde si unduirea totala a corpului uman, pentru eliminarea senzatiei de picioare grele. Descoperiti si alte functii interesante si eficiente comandand chiar acum fotoliul care vi se potriveste!

Florile

Pasiunea mea pentru flori vine din copilarie de la matusa Maria, care ma lua uneori la strinsul plantelor tamaduitoare, cum le zicea dinsa, istorisindu-mi povestea fiecarei flori in parte si rostul ei in vindecarea trupului si sufletului. Asa am invatat sa deosebesc anghelina de brindsa, ciubotica cucului de piciorul cocosului, ochiul gainii de stinjenelul de munte, singele voinicului de garofita alba, anghinarea de albastrea, argintica de capul calugarului, clopotelul de coacaza, cimbru de munte de crinisorul de stinca, galbinelul de munte de iarba surzilor, lina caprelor de limba cucului sau romanita si multe altele.

Matusa Maria fusese maritata de citeva ori, dar toti barbatii care traisera cu dinsa murisera subit, de boli incurabile, astfel ca de la un timp se invatase sa traiasca singura, dedicindu-se tratarii oamenilor. In lungile noastre calatori pe coclauri, matusa Maria ma invata despre bolile trupului, folosindu-si corpul ca material didactic, aratindu-mi pe viu pozitionarea organelor interne sau externe sau invatindu-ma sa nu ma rusinez niciodata Ca elev silitor ce eram bagam totul la cap si-i ascultam sfaturile cu sfintenie. Cu ea am luat primele lectii si am avut primele experiente sexuale, aceste fiind si cele mai ademenitoare. Uneori noaptea plecam de acasa, inventind nu stiu ce durere de ficat, pentru a gasi un pretext de a merge la dinsa si de a mai trai un episod din viata noastra secreta.

Mai tirziu, cind am cunoscut si alte femei mai tinere decit matusa Maria, am pus capat acestei relatii, dar niciodata n-am scapat de mirosul florilor culese impreuna cu dinsa.

Cum se poate tranzactiona un apartament in cel mai scurt timp

Nu conteaza nivelul la care se afla piata imobiliara la momentul curent, deoarece adevarul este ca exista inca multe moduri in care sa se vanda un apartament rapid si la cel mai avantajos pret. Sunt in mod constant mii de cumparatori si vanzatori dornici pe piata, iar cu un pic de energie si o strategie inteligenta de tranzactionare, cele mai multe apartamente de vanzare Brasov pot fi comercializate intr-o perioada scurta.

In primul rand, este nevoie de un pret cerut acceptabil. Considerand situata economica actuala, este mai bine sa se pastreze niste marje de profit rezonabile. In acest fel, se poate genera un varf initial masiv de interes pentru apartament, cel mai bun lucru de facut fiind sa se consulte cateva categorii de preturi pentru aceste tipuri de locuinte. Odata ce se fixeaza niste limite pentru pretul respectiv, urmatorul pas la care trebuie sa se lucreze este metoda de publicitate. Aceasta este, probabil, partea cea mai importanta a oricarei vanzari sau cumparari, si este demn de remarcat faptul ca un site recunoscut in domeniu, precum www.topimobiliare.ro, poate ajuta foarte mult la cresterea vizibilitatii anuntului si corectitudinea tranzactiei. Cumparatorii sunt mai precauti in aceasta perioada, asa ca se concentreaza pe site-urile de prestigiu. Cu o strategie publicitara inteligenta, atat pe Internet, cat si in presa cu anunturi imobiliare locale, ar trebui sa se vada un flux puternic de cumparatori ai acestor apartamente de vanzare Brasov.

Singurul lucru pe care il pot care face persoanele care cauta sa isi vanda de urgenta locuintele si sa primeasca o oferta de calitate este sa creeze impresia de concurenta. In cazul in care potentialii cumparatori stiu ca sunt si alte parti la fel de interesate, vor fi, in general, dispusi sa liciteze mai mult pentru aceleasi tipuri de apartamente.

Barbatii necasatoriti din Mefin

Intr-o zi frumoasa de primavara am hotarat sa astept in fata unei mari fabrici din orasul Sinaia. Voiam sa vad cati angajati au mai ramas in aceasta fabrica pentru ca au facut restructurari frecvent si au mai ramas cu mai putini angajati. In primul rand am asteptat in fata fabricii si m-am uitat cate persoane ies de pe poarta fabricii magnat. Am decis sa mai fac inca un studiu in paralel, cati barbate draguti si necasatoriti ies pe poarta acestei fabrici.

Numaram repede cate persoane ies pe poarta, si eram fascinanta de spectacolul pe care il fac manechinele de barbate necasatoriti care ies de acolo. Am vazut ca sunt o suta de oameni draguti acolo, barbate si femei,cam in numar egal, din care am distins chipurile barbatilor fara verighetein numar de 17. Din 100 de oameni care au iesit pe poarta am vazut 17 barbati de varsta medie, necasatoriti si imi placea cum se miscau spre mine ca niste feline, cu zambetul pe buze. Ma simteam ca o pantera in cautarea barbatilor care se apropie spre mine, imi placea sa le vad chipul si ma uitam atent la mana lor stanga si cautam un inel. Aveam o emotie pentru fiecare barbat care se apropie si ma simteam extraordinar de bine cand vedeam ca apare inca unul necasatorit si il priveam ca o posibila viitoare victima. Mi-a placut mult spectacolul acestor manechine si imi placea foarte mult ca au chipuri de oameni inteligenti, dar ieseau toti fericiti si cu zambetul pe buze ca au terminat programul. Nu ieseau mai multi de o data, unul cate unul, si mergeau linistiti si incet ca si cum ar fi facut o parada a ultimilor burlaci sexy din Sinaia.

Ma simteam ca o felina la prada, gata sa imi aleg prada si imi placea fiecare, mi se pareau unul mai frumos ca altul, chiar daca se apropiau de 40 de ani, erau toti foarte draguti.